Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΗΜΕΙΟΡΑΜΑ


Σήμερα έχουμε επέτειο! Ανάψαμε το πρώτο κεράκι.
372669-18530_3_375_3751
Το «ΧΗΜΕΙΟΡΑΜΑ» ο ιστοχώρος των εραστών της Χημείας, «περπάτησε» και μέσα στο πρώτο αυτό χρόνο κέρδισε πολλές καρδιές και γνώρισε την αγάπη πολλών φίλων και επισκεπτών του.
Δεν πρόκειται να αρχίσω να ευλογώ τα γένια μου. Οι στατιστικές και τα νούμερα βέβαια ευημερούν. 167.000 επισκέψεις έδειξε ο μετρητής των …«Greeks statistics” σε ένα χρόνο. 750 εγγεγραμμένα μέλη. Μέσος αριθμός επισκέψεων ανά ημέρα 700. Για ένα νέο site χημείας καθόλου άσχημα. Αυτό όμως από μόνο του δεν λέει τίποτε. Μπορείς να προσφέρεις σκουπίδια και να έχεις πολλαπλάσιες επισκέψεις. Συνήθως αυτό είναι ο κανόνας. Μάλιστα όσο πιο «αυθεντικά σκουπίδια» προσφέρεις τόσο περισσότερο τσιμπάνε τα νούμερα των στατιστικών. Γι αυτό μη λέμε πολλά. Άσε να κρίνουν αυτό που προσφέρεις οι επισκέπτες .
Για ένα πράγμα όμως είμαι ικανοποιημένος. Ότι το ΧΗΜΕΙΟΡΑΜΑ έχει βοηθήσει αρκετούς φίλους μικρούς και μεγάλους να βρουν χρήσιμα θέματα. Για τη δουλειά τους, ή το μεράκι τους. Και βοήθησε στο βαθμό που μπορούσε, ώστε να αναδειχθεί η ομορφιά της Χημείας.
Να είστε καλά αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες , όλοι εσείς που μπαίνετε, σχολιάζετε, λέτε καλές κουβέντες και ενθαρρύνατε την προσπάθεια αυτή. Σας ευχαριστώ. Λ.Γ.Τ.
brettakos ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ σήμερα. Επενδύστε φίλοι στον πολιτισμό. Και στην παιδεία. Τότε θα φανεί φως. Αργά ίσως , αλλά θα φανεί. Σας αφιερώνω τους στίχους.
Έχω τρεις κόσμους.
Μια θάλασσα , έναν ουρανό
και έναν πράσινο κήπο. Τα μάτια σου.
Θα μπορούσα, αν τους διάβαινα και τους τρεις
να σας έλεγα που φτάνει ο καθένας τους.
Η θάλασσα, ξέρω.
Ο Ουρανός, υποψιάζομαι.
Για τον πράσινο κήπο μου , μην με ρωτήσετε.
Νικηφόρος Βρεττάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: